ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Arduino Mini 05 without Headers

από Arduino
Το Arduino Mini 05 είναι μία μικρή πλακέτα της τεχνολογίας Arduino και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικα με τον Arduino Uno με την διαφορά ότι δεν έχει ενσωματωμένο USB για τον προγραμματισμό της.
02-00010369
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: 12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής: Arduino
Part Number: A000088
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
16.00
Χωρίς ΦΠΑ 12.90
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Arduino Mini 05 είναι μία μικρη πλακέτα της τεχνολογίας Arduino και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικα με τον Arduino Uno. Το μοντέλο Mini 05 της οικογένειας Arduino είναι διαδεδομένο και συμβατό με πλήθος αισθητήρων και επεκτάσεων. 

Η πλακέτα Arduino Mini 05 έχει την διαφορά απο τον Arduino Uno ή το Arduino Nano ότι δεν έχει ενσωματωμένο USB για τον προγραμματισμό της.

Το Arduino Mini 05 βασίζεται στον μικροελεγκτή ATmega328 της Atmel αλλά εξαιρείται απο πάνω της το chip που επιτρέπει την USB επικοινωνία με τον υπολογιστή. Αναλυτικά η πλακέτα διαθέτει 14 ψηφιακές εισόδους ή εξόδους (6 απο αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν PWM εξόδους), 8 αναλογικές εισόδους και τέλος κουμπί για το reset της πλακέτας. Ο μικροελεγκτής είναι συγχρονισμένος στους 16 μεγάκυκλους (Crystal 16MHz).

Η μνήμη Flash του Arduino Mini 05 που μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα σας (sketch) είναι 32KB, ικανή να δεχτεί τα περισσότερα απλά προγράμματα, αν σε περίπτωση δεν σας αρκεί μπορείτε να επιλέξετε μια μεγάλυτερη πλακέτα Arduino όπως η Arduino Mega 2560.

Το Arduino Mini 05 λειτουργεί σε χαμηλή τάση χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Για να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό του Arduino Mini 05 μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την σελίδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Αυτή είναι η γνήσια πλακέτα της Arduino Mini 05.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο η βασική πλακέτα Mini 05, για τον προγραμματισμό της θα χρειαστείτε ένα USB σε σειριακό αντάπτορα.
  • Προσοχή: Μην τροφοδοτείτε το Arduino Mini με περισσότερα από 9V, ή να συνδέσετε την τροφοδοσία ανάποδα: πιθανότατα θα το κάψετε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής
:
Arduino
Part Number:
A000088
Καθαρό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
Ιταλία
Breadboard Friendly:

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αρχιτεκτονική ελεγκτή: AVR
  • Διαστάσεις: 30 x 18mm
  • Βάρος: 7g