Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης καλούμαστε να λάβουμε προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των εργαζομένων.
 
Προτιμάτε ηλεκτρονικές παραγγελίες και πληρώστε με online τρόπους πληρωμής (PayPal, Χρεωστικές/Πιστωτικές κάρτες και μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό), αποφύγετε όσο είναι δυνατό την αντικαταβολή. Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά, ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει μικρή καθυστέρηση.
 
Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα συνεχίζονται να αποστέλλονται κανονικά, 
για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας και έως 2kg, άνω των 40 €, δωρεάν μεταφορικά.
 
Τα προληπτικά μέτρα έχουν φέρει μεγάλη αύξηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις κούριερ από 2-7 ημέρες.
 
Από 18/3/2020 το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό βάση της νέας οδηγίας, επίσης κλειστή θα παραμείνει και η Reception στον Άγιο Δημητριο.
 

Παραλαβή από CleverPoint

 
Ο ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ
 

Η αποστολή παραγγελιών από το grobotronics.com γίνεται εύκολη
σε ένα κατάστημα Clever
Point.

 

To Clever Point είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρει ευελιξία στην παραλαβή και επιστροφή των online αγορών σας, και όχι μόνο.

Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο από 120 καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και επαρχία, ανοικτά από νωρίς - έως αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντάς σας να παραδώσετε ή να παραλάβετε δέματα στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ Clever Point


www.facebook.com/cleverpoint.gr
twitter.com/cleverpoint.gr
www.cleverpoint.gr