Προσοχή! Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. Μάθετε περισσότερα εδώ. OK

DIY Speaker Kit

TechWillSaveUs, TWSU 0102
13-00010200
Ένα διασκεδαστικό, πρακτικό κιτ για να δημιουργήσεις το δικό σου φορητό ηχείο και παράλληλα μάθε να κολλάς ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αντιστάσεις, πυκνωτές.. Κατάλληλο για ηλικίες 10+
44.90
Διαθέσιμο
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Διαθεσιμότητα Καταστήματος Αθήνας
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Φτιάξε το δικό σου ηχείο από την αρχή μέσα από αυτό το kit και μάθε πώς λειτουργεί και ταξιδεύει ο ήχος σε διαφορετικά υλικά μετατρέποντας ένα αντικείμενο που αγαπάτε σε ένα μοναδικό και φορητό ηχείο. 

Το Speaker Kit είναι ένα ηχείο που μπορεί ένα παιδί να κατασκευάσει μόνο του για να μάθει τα ηλεκτρονικά και τον ήχο. Η συναρμολόγηση παίρνει περίπου 2 ώρες.

Σε λιγότερο από 2 ώρες, θα έχετε ένα φορητό ηχείο που μπορείτε να συνδέσετε στο τηλέφωνό σας ή σε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και να μετατρέψετε οποιαδήποτε επιφάνεια, κουτί ή ακόμη και το κατοικίδιό σας (δοκιμάσαμε - λειτουργεί!), σε μια ηχητική μηχανή.

Χρησιμοποίησε διόδους, αντιστάσεις και πυκνωτές και σύνθεσε το δικό σου ενισχυτή για να μάθεις πώς λειτουργεί ο ήχος. Θα χρειαστείς μια μπαταρία 9V, κοφτάκι, κόλληση και ένα κολλητήρι, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Μετάτρεψε ό,τι υπάρχει γύρω σου σε ηχείο. Οι πειραματισμοί δεν έχουν κανέναν περιορισμό. Άκου πώς τα ηχητικά κύματα μεταβάλλονται, όταν ταξιδεύουν σε διαφορετικά σχήματα και υλικά κάτω από όλες τις περιστάσεις. Πώς άραγε να ακούγεται μια μελωδία μέσα από ένα ξύλινο κουτί, ένα λεπτό ύφασμα ή… το κατοικίδιό σου;

Πάρ’ το μαζί σου, χρησιμοποιώντας τη συσκευασία του. Μπορείς να κάνεις το Speaker Kit φορητό, κατασκευάζοντας μια μουσική θήκη για όλες τις βόλτες με τους φίλους.

Ελέγξτε την πλήρη περιγραφή της κατασκευής και άλλους πόρους εδώ!

Ηλικία:
10+
Κατασκευαστής :
TechWillSaveUs
MPN:
TWSU 0102
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν απο την πραγματικότητα. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το προϊόν όσο καλύτερα γίνεται.