ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Google AIY Voice Kit - Includes Pi Zero WH - V2

από AIY Projects
Το AIY Voice Kit από την Google σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας επεξεργαστή φυσικής γλώσσας και να τον συνδέσετε με την υπηρεσία Βοηθού Google...
06-00004080
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Κατασκευαστής: AIY Projects
Part Number: G950-00865-01
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Κατόπιν Παραγγελίας
Επικοινώνησε μαζί μας
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
64.90
Χωρίς ΦΠΑ 52.34

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το AIY Voice Kit από την Google σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας επεξεργαστή φυσικής γλώσσας και να τον συνδέσετε με την υπηρεσία Βοηθού Google ή Cloud Speech-to-Text, επιτρέποντάς σας να κάνετε ερωτήσεις και να δίνετε φωνητικές εντολές στα προγράμματά σας. Όλα αυτά συνδυάζονται σε έναν εύχρηστο μικρό κύβο από χαρτόνι, που τροφοδοτείται από ένα Raspberry Pi.

Όλα όσα χρειάζεστε παρέχονται στο κιτ, συμπεριλαμβανομένου και του Raspberry Pi.

 

 

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση 2 AIY είναι ένα κιτ που δεν απαιτούνται κολλήσεις και τώρα περιλαμβάνει ένα Raspberry Pi Zero WH και μια προ-φορτωμένη κάρτα microSD - όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον δικό σας έξυπνο βοηθό στο σπίτι! Δεν απαιτείται συγκόλληση και μπορείτε ακόμη και να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας tablet ή τηλέφωνο Android εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία γραμμής εντολών.

Το Google AIY Projects φέρνει τεχνητή νοημοσύνη στα έργα σας. Με αυτό το AIY Voice Kit από την Google, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτόνομο έξυπνο ηχείο του Google Assistant ή να προσθέσετε αναγνώριση φωνής και επεξεργασία φυσικής γλώσσας στα έργα σας που βασίζονται στο Raspberry Pi. Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του βασικού κιτ που λειτουργεί με το Google Assistant SDK καθώς και τη φωνητική αναγνώριση στη συσκευή με το TensorFlow.

Πρόκειται για ένα καλό project Σαββατοκύριακου και χρειάζονται μερικές ώρες για να το φτιάξετε και να το ρυθμίσετε, τότε θα έχετε τον δικό σας hackable φωνητικό βοηθό!

Ελέγξτε την εφαρμογή AIY companion app for Android (και σύντομα σε iOS και Chrome) για ασύρματη ρύθμιση και διαμόρφωση.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

1. Voice Bonnet x1
2. Raspberry Pi Zero WH x1
3. Speaker x1
4. Micro SD card x1
5. Push button x1
6. Button nut x1
7. Button harness x1
8. Standoffs x2
9. Micro USB cable x1
10. Speaker box cardboard x1
11. Internal frame cardboard

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευαστής
:
AIY Projects
Part Number:
G950-00865-01
Καθαρό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα
Breadboard Friendly:
Συμβατό Raspberry:
  • Zero W

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις Συναρμολογημένο: 80x80x88mm
  • Βάρος Συναρμολογημένο (με το Raspberry Pi): 161g

ΒΙΝΤΕΟ

Introducing AIY Projects: DIY AI for Makers

AIY Projects is bringing do-it-yourself artificial intelligence to the Maker community. Go behind the scenes with James, AIY Projects engineer, as he assembles the Voice Kit and uses it to control his own model train. We can’t wait to see the awesome and unexpected ways you will use voice in your own projects. Use #AIYprojects on social media to help us find your inventions and let us know what you’d like to see next. For more info on AIY Projects and the Voice Kit visit