Το φυσικό μας κατάστημα στην Κλεισόβης λειτουργεί με νέο έκτακτο ωράριο Δ-Π 10:00 - 18:00 και το Σάββατο 10:00 - 16:00. Πριν την επίσκεψη σας στο καταστημα ενημερωθείτε για τα μέτρα πρόληψης. Μένουμε όλοι υγιείς.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

MakeBlock mBot Ranger - Transformable STEM Educational Robot Kit

από Makeblock
Το mBot Ranger είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να απολαύσεις την εμπειρία του προγραμματισμού, της ηλεκτρονικής και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η...
33-00090054
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Κατασκευαστής: Makeblock
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
174.90
Χωρίς ΦΠΑ 141.05
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το mBot Ranger είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να απολαύσεις την εμπειρία του προγραμματισμού, της ηλεκτρονικής και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η ευκολία στην συναρμολόγηση και οι επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει αποτελούν μια λύση για να μάθεις STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά). 

Το mBot Ranger είναι ο "μεγάλος αδερφός" του mBot καθώς έρχεται με αναβαθμισμένο μικροελεκτή (Arduino Mega 2560) με περισότερες θύρες για να συνδέσεις αισθητήρες και κινητήρες, επίσης περιλαμβάνει 6 αισθητήρες και 12 πολύχρωμα LED. Έτσι το παιχνίδι μετατρέπεται σε δημιουργική διασκέδαση με πολλές δυνατότητες στην βασική του έκδοση και με τα επιπλέον πρόσθετα πακέτα μπορείς να το αναβαθμίσεις.

Περιέχει πάνω απο 60 εξαρτήματα συναρμολόγησης και μπορεί να συναρμολογηθεί εύκολα σε 3 διαφορετικά ρομπότ: Off-Road Land Raider, Dashing Raptor - the Predator, Self-Balance Nervous Bird. Έξυπνη σχεδίαση με χρωματιστές θύρες για εύκολη και γρήγορη καλωδίωση.

Ο προγραμματισμός του mBot Ranger μπορεί να γίνει ασύρματα μέσω bluetooth απο Smartphone / Tablet και Υπολογιστή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Makeblock που είναι διαθέσιμη σε IOS και Android και να προγραμματίσεις το mBot Ranger όπου και αν είσαι σε ευχάριστο περιβάλλον χρησιμοποιώντας χρωματιστά τουβλάκια. Εναλλακτικά το λογισμικό mBlock, βασισμένο στο Scratch 2.0, μπορεί να προγραμματίσει εξίσου το mBot Ranger απο υπολογιστή. Εάν είσαι προχωρημένος προγραμματιστής έχεις την δυνατότητα να προγραμματίσεις το mBot Ranger με γλώσσα προγραμματισμού C.

Τα μηχανικά μέρη του mBot Ranger είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και είναι συμβατά με όλα τα εξαρτήματα της Makeblock και τα περισσότερα εξαρτήματα της Lego. Τα ηλεκτρονικά μέρη του mBot Ranger βασίζονται στην ανοικτή αρχιτεκτονική του Arduino. Το αποτέλεσμα αυτών κάνουν το mBot Ranger να έχει μεγάλη επεκτασιμότητα ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις το ρομπότ των ονειρων σου.

Off-Road Land Raider

Είναι ένα άρμα εκτός δρόμου, η μορφή Land Raider έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μία ευρύτερη ποικιλία εδάφους από τα περισσότερα άλλα οχήματα ή αυτοκίνητα ρομπότ.

Dashing Raptor, the Predator 

Μεταμορφώστε εύκολα το Land Raider σας, σε Dashing Raptor, το οποίο είναι ένα τρίκυκλο αγωνιστικό αυτοκίνητο που τρέχει και περιστρέφεται γρήγορα σαν ένα "αρπακτικό" (raptor) που θέλει να πιάσει το παιχνίδι του.

Self-Balance Nervous Bird

Ένα έξυπνο αυτοκίνητο ισορροπίας που παραμένει επίπεδο όταν οδηγείτε σε ευθεία ή στέκεται ασταθές και στηρίζεται σε μια γωνία όταν κάνει στροφές.

Πανίσχυρη κεντρική πλακέτα

Είναι η τελευταία πλακέτα Me Auriga που αναπτύχθηκε με βάση την πλακέτα ανοιχτού κώδικα Arduino Mega 2560. Παρέχει όχι μόνο 5 ενσωματωμένους αισθητήρες, αλλά και 10 θύρες επέκτασης που σας επιτρέπουν να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες.

Εύκολη και γρήγορη καλωδίωση

Οι μονάδες σε αυτό το κιτ είναι εξοπλισμένες με θύρες RJ25 για εύκολη καλωδίωση. Απλά συνδέοντας τις μονάδες μαζί, τα ρομπότ μπορούν να κατασκευαστούν με έναν πολύ γρήγορο τρόπο. Όλες οι καλωδιώσεις είναι απλές και πολύ κατανοητές.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται, μπορείτε να επιλέξετε μπαταρία λιθίου ή μπαταρίες ΑΑ.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

* Το Bluetooth περιλαμβάνεται στη συσκευασία και είναι συνδεδεμένο στο Me Auriga.

 

 

Γραφικός προγραμματισμό από υπολογιστήΤο mBot Ranger είναι πλήρως συμβατό με το mBlock, το οποίο είναι ένα γραφικό περιβάλλον προγραμματισμού που βασίζεται στο Open Source Code Scratch 2.0. Κάνει την εγγραφή προγραμμάτων εύκολη και τις διαδραστικές εφαρμογές ευκολότερες με την απλή μεταφορά και απόθεση εντολών σε μορφή τούβλου.

Προγραμματισμός μέσω iPad/TabletΕκτός από τον προγραμματισμό μέσω υπολογιστή, το mBot Ranger υποστηρίζει επίσης να προγραμματίζεται από το iPad ή το tablet σας με ένα εύκολο στη χρήση app - Makeblock App. Εξερευνήστε το με το mBot Ranger χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα έργα ή αναπτύξτε το δικό σας.

Ασύρματος ΕλέγχοςΤο Makeblock App παρέχει υπάρχοντα έργα που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε αμέσως με το Ranger. Πατήστε το κουμπί για να ελέγξετε ασύρματα το Ranger και να αρχίσετε να διασκεδάζετε!

Δωρεάν Online ΜαθήματαΠαρέχετε 16 κεφάλαια μαθημάτων γραφικού προγραμματισμού με το Ranger, βοηθώντας τα παιδιά να απολαύσουν τη διασκέδαση του προγραμματισμού σε διάφορες σκηνές παιχνιδιών βήμα προς βήμα.

Άπειρη ΕπεκτασιμότηταΠλήρως συμβατό με την πλατφόρμα Makeblock (περίπου 400 εξαρτήματα), επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε περισσότερα έργα ή ιδέες προσθέτοντας μέρη Makeblock στο Ranger ή να διερευνήσετε εκατοντάδες δωρεάν έργα online για περισσότερη διασκέδαση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ηλικία:
12+
Σειρά:
 • mBot

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Λογισμικό: PC-mBlock, iPad/Tablet - Makeblock, Arduino IDE
 • Μικροελεγκτής: Βασισμένο στο Arduino Mega 2560, 256KB flash memory, 8KG SRAM, 4KB EEPROM
 • Αισθητήρες:
  • 2x Αισθητήρες φωτός
  • 1x Αισθητήρα ήχου
  • 1x Γυροσκόπιο
  • 1x Αισθητήρα θερμοκρασίας
  • 1x Αισθητήρα απόστασης (Ultrasonic)
  • 1x Αισθητήρα ακολουθίας γραμμής
 • Ηχείο: 1x Buzzer
 • Μπαταρία: 6x AA (Δεν περιλαμβάνονται)
 • Κινητήρες: 2x 400 RPM Encoder Motor
 • Ασύρματη Επικοικωνία: Bluetooth/2.4G
 • Συναρμολογημένο: 200 x 165 x 120mm (7.78 x 6.49 x 4.71inch) Max.
 • Βάρος: 1600g (56.44oz)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

mBot Ranger VS. mBot

Αν προσπαθείτε να υπολογίσετε τη διαφορά μεταξύ του mBot Ranger και του mBot, ελέγξτε αυτό το διάγραμμα σύγκρισης.

  mBot Ranger mBot
Μορφές 3 1
Μικροελεγκτής Arduino Mega 2560 Arduino Uno
Θύρες επέκτασης 10 motor/sensor ports 4 sensor ports
Ενσωματωμένους αισθητήρες 6 x sensors, include:
Light sensor
Ultrasonic sensor
Line follower
Gyroscope
Temp sensor
Sound sensor
3 x sensors, include:
Light sensor
Ultrasonic sensor
Line follower
Λαμπτήρες LED 12 2
Προγραμματισμός με Η/Υ mBlock mBlock
iPad/Tablet Makeblock App Makeblock App
Smartphone App Makeblock App Makeblock App
Arduino
Επικοικωνία Bluetooth/2.4G Bluetooth/2.4G
Online μαθήματα

ΒΙΝΤΕΟ

mBot Ranger - Transformable Robot Kit for STEM Education and Fun

mBot Ranger is a transformable robot kit that is both educational and fun. It supports 3 building forms: robot tank (Land Raider), 3-wheeled robot car (Dashing Raptor), and self-balance car(Nervous Bird). Program it via mBlock based on Scratch, or MakeblockHD app from iPad. Enjoy programming at maximum fun.