ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Αισθητήρας Ρεύματος Non-Invasive - 30Α

Αυτός ο μη-επεμβατικός αισθητήρας ρεύματος (επίσης γνωστός ως "split core current transformer") μπορεί να σταθεροποιηθεί γύρω από τη γραμμή παροχής ενός ηλεκτρικού φορτίου και να διαβάσει πόσο ρεύμα περνάει μέσα από αυτό.

03-00011005
Ογκομετρικό βάρος: 0.13kg
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση έως 30 ημέρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
14.40
Χωρίς ΦΠΑ 11.61
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτός ο μη-επεμβατικός αισθητήρας ρεύματος (επίσης γνωστός ως "split core current transformer") μπορεί να σταθεροποιηθεί γύρω από τη γραμμή παροχής ενός ηλεκτρικού φορτίου και να διαβάσει πόσο ρεύμα περνάει μέσα από αυτό. Αυτό το επιτυγχάνει ενεργώντας ως επαγωγέα και ανταποκρίνεται στο μαγνητικό πεδίο γύρω από τον αγωγό ρεύματος. Με την ανάγνωση του ρεύματος που παράγεται από το πηνίο, μπορείτε να υπολογίσετε πόσο ρεύμα διέρχεται από τον αγωγό.
 
Ο συγκεκριμένος αισθητήρας ρεύματος θα μετρήσει φορτίο έως 30 Amps που τον καθιστά ιδανικό για την κατασκευή δικού σας μετρητή κατανάλωσης ρεύματος για να κρατήσετε τη χρήση ενέργειας σας όσο πιο χαμηλά γίνεται, ή ακόμα και τη δημιουργία μιας συσκευής προστασίας για υπερ-φόρτιτση AC. Αυτός ο αισθητήρας δεν έχει ενσωματωμένη αντίσταση φορτίου, έτσι στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αναγκαίο να τοποθετήσετε έναν αντιστάτη σε ολόκληρη την έξοδο για να μετατρέψει το επαγόμενο ρεύμα του πηνίου σε μία πολύ μικρή μετρήσιμη τάση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μικτό Βάρος:
0.13kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα
Τύπος Αισθητήρα:
  • Ρεύματος