ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Arduino Pro Mini 328 - 5V/16MHz

It's blue! It's thin (0.8mm)! It's the Arduino Pro Mini! SparkFun's minimal design approach to Arduino. This is a 5V Arduino running the 16MHz bootloader. 

03-00011113
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: SparkFun Electronics
Part Number: DEV-11113
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
14.80
Χωρίς ΦΠΑ 11.94
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 14.06

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Είναι μπλε! Είναι λεπτό! Είναι το Arduino Pro Mini! Η ελάχιστη σχεδιαστική προσέγγιση της SparkFun στο Arduino. Πρόκειται για Arduino 5V που εκτελεί το bootloader 16MHz. Το Arduino Pro Mini δεν συνοδεύεται από βύσματα, ώστε να μπορείτε να κολλήσετε σε οποιονδήποτε σύνδεσμο ή καλώδιο με οποιοδήποτε προσανατολισμό που χρειάζεστε. Συνιστούμε την πρώτη φορά που οι χρήστες του Arduino ξεκινούν με το Uno R3. Είναι μία καταπληκτική πλακέτα που θα σας κάνει να ξεκινήσετε γρήγορα. Η σειρά Arduino Pro προορίζεται για χρήστες που κατανοούν τους περιορισμούς της τάσης του συστήματος (5V), της έλλειψης συνδέσμων και USB που δεν βρίσκονται στην πλακέτας.

Θέλαμε πραγματικά να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος ενός Arduino. Για να το επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιήσαμε όλα τα στοιχεία SMD, το φτιάξαμε σε δύο επίπεδα, κλπ. Αυτή η πλακέτα συνδέεται απευθείας με την πλακέτα FTDI Basic Breakout και υποστηρίζει auto-reset. Το Arduino Pro Mini λειτουργεί επίσης με το καλώδιο FTDI, αλλά το καλώδιο FTDI δεν φέρνει τον ακροδέκτη DTR, επομένως η λειτουργία auto-reset δεν θα λειτουργήσει. Υπάρχει ένας ρυθμιστής τάσης on board, ώστε να μπορεί να δέχεται τάση έως 12VDC. Εάν παρέχετε μη ρυθμιζόμενη ισχύ στον πίνακα, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον pin "RAW" και όχι στο VCC.

Η τελευταία και καλύτερη έκδοση αυτή της πλακέτας σπάει τα pins ADC6 και ADC7, ενώ προσθέτει ίχνη για προαιρετικές αντιστάσεις I2C Επίσης, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να το βάλουμε το λογότυπο OSHW.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Ένα μέρος αυτής της πώλησης επιστρέφεται στην Arduino LLC για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της συνεχούς ανάπτυξης νέων εργαλείων και νέων χαρακτηριστικών IDE.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
SparkFun Electronics
Part Number:
DEV-11113
Μικτό Βάρος:
0.0043kg
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ
Μικροελεγκτής:
ATmega328
Τάση λειτουργίας:
5V
Τάση εισόδου:
5-12V
Ψηφιακά I/O Pins:
14
Αναλογικές εισόδους:
8
PWM εισόδους:
6
DC Ρεύμα ανά I/O Pin:
40mA
Μνήμη Flash:
32 KB
Μνήμη SRAM:
2 KB (ATmega328)
Μνήμη EEPROM:
1 KB (ATmega328)
Ταχύτητα (Clock Speed):
16 MHz

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Dimensions: 18 x 33mm
  • Thin PCB: 0.8mm
  • Weight: 2gr

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  • Σύνδεση USB εκτός πλακέτας
  • Υποστηρίζει auto-reset
  • Ενσωματωμένα Power και Status LEDs
  • Προστασία οver current
  • Ρυθμιστής 5V
  • Μέγιστη έξοδος 150mA