Υπηρεσίες

Στην GRobotronics αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτουμε, προσφέρουμε υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, χάραξη laser και service τρισδιάστατων εκτυπωτών.
 
 

3D Εκτύπωση

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση του σχεδίου σου. Διαθέτουμε πλήρες εργαστήριο με ποικιλία μηχανημάτων. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υλικών. Εάν θέλεις να μάθεις το κόστος της υπηρεσίας, επικοινώνησε μαζί μας ή συμπλήρωσε την online φόρμα.

 

Χάραξη / Κοπή Laser

Με την υπηρεσία χάραξης laser αναλαμβάνουμε την δημιουργία προσωποποιημένων αντικειμένων. Οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείς μπορεί να υλοποιηθεί, επιλέγοντας ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως ξύλο, plexiglass, χαρτί και αλουμίνιο. Με την κοπή ή χάραξη μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου γκάμα προϊόντων, όπως παιχνίδια, στολίδια, σουβέρ, μακέτες και είδη δώρων.

 

Service 3D Εκτυπωτών

Έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν τον έλεγχο, την επισκευή και την αναβάθμιση του τρισδιάστατου εκτυπωτή σου. Διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα επώνυμων και μη εταιρειών. Εάν έχεις εκτυπωτή Creality, Anycubic ή Flashforge τότε επικοινώνησε μαζί μας, για να βρούμε λύση στο πρόβλημά σου.

 

Υλικά 3D Εκτύπωσης

 

PLA

Το PLA είναι δημοφιλές τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες. Είναι βιοδιασπόμενο και ασφαλές. Χρησιμοποιείται κυρίως σε αντικείμενα με έμφαση στη λεπτομέρεια και μπορεί να δεχτεί επεξεργασία όπως τρίψιμο και βάψιμο. Δεν είναι κατάλληλο για αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες θερμοκρασίες.

 

ABS

Το ABS είναι το πιο δημοφιλές υλικό. Είναι πιο ανθεκτικό στην κρούση (σε σύγκριση με το PLA) και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι κατάλληλο για αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Μπορεί να δεχτεί επεξεργασία όπως τρίψιμο και βάψιμο.

 

PET-G

Το PET-G είναι γνωστό υλικό απο το οποίο φτιάχνονται και τα μπουκάλια του νερού. Συνδυάζει ιδιότητες απο το PLA και το ABS που το κάνουν να έχει υψηλή αντοχή στην κρούση. Είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση και δεν απορροφά το νερό.

FLEX

Το flexible νήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αντικείμενα με μερική ευκαμψία, όπως το λάστιχο αυτοκινήτου ή με πλήρη ευκαμψία όπως το λάστιχο. Προσφέρουν υψηλή μηχανική αντοχή.

ASA

Το ASA έχει παρόμοιες ιδιότητες με το ABS, με μεγάλη βελτίωση στην αντοχή του. Προσφέρει αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικά του είναι η αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στην υψηλή θερμοκρασία.