ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Magigoo - The 3D printing adhesive

από MAGIGOO
Το MAGIGOO είναι μια εύχρηστη κόλλα 3D εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «το πρόβλημα που δεν κολλάει το πρώτο στρώμα», το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που εντοπίζεται στην 3D Εκτύπωση Fused Filament Fabrication (FFF).
26-00021626
Ογκομετρικό βάρος: 0.09kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: MAGIGOO
Part Number: MO2016
Χώρα Προέλευσης: ΕΕ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
19.90
Χωρίς ΦΠΑ 16.05
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η MAGIGOO είναι μια κόλλα για 3D εκτυπώσεις εύκολη στη χρήση. Το πιο γνωστό πρόβλημα στις FFF 3D εκτυπώσεις είναι ότι το πρώτο στρώμα του filament κολλάει στη πλατφόρμα εκτύπωσης και είναι δύσκολη η αφαίρεση του. Αυτή η κόλλα έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν το λόγο.Τελειοποιώντας το πρώτο στρώμα εκτύπωσης επιτυγχάνεται και τελειοποίηση της όλης διαδικασίας. Η MAGIGOO βοηθά να πάρετε το πρώτο στρώμα όσο τελειότερο γίνεται, εξασφαλίζοντας έτσι και υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις.

Η  MAGIGOO έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση τόσο PLA filament όσο και ABS. Έχει τις καλύτερες συγκολλητικές ιδιότητες στις θερμοκρασίες λειτουργίας των PLA και ABS filament. Επιτρέπει τα αντικείμενα να αποσπώνται εύκολα μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης κάνοντας έτσι την όλη διαδικασία ευκολότερη.

Αυτή η κόλλα πρέπει να αφήνεται να στεγνώσει εντελώς πριν την έναρξη της εκτύπωσης. Ακολουθήστε της οδηγίες χρήσης για καλύτερο αποτέλεσμα. Η αφαίρεση της γίνεται εύκολα με νερό. Μετά από κάθε εκτύπωση η πλάκα εκτύπωσης θα πρέπει να καθαρίζεται με ένα υγρό πανί. Αυτό θα απομακρύνει τυχόν υπολείμματα της κόλλας.

Οι ιδιότητες της MAGIGOO έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν την κατασκευή από την πλάκα μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκτύπωσης. Κατά τη διάρκεια της ψύξης θα ακουστεί ένας χαρακτηριστικός ήχος ‘cracking’ τόσο για χρήση ABS όσο και PLA filament. Αφού ολοκληρωθεί η ψύξη, η κατασκευή μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων ή μεγάλης πίεσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
MAGIGOO
Part Number:
MO2016
Μικτό Βάρος:
0.09kg
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Αναλώσιμα Υλικά 3D Εκτυπωτή:
Build Surface/Bed Adhesion