ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Αντίσταση Δύναμης - 0.5" - FSR402

Αυτός είναι ένας μικρός αισθητήρας πίεσης με κυκλική περιοχή ανιχνεύσεως διαμέτρου 0,5". Αυτός ο FSR μεταβάλει την αντίσταση του ανάλογα με το πόση πίεση εφαρμόζεται στην αισθητήρια περιοχή. Όσο περισσότερη είναι η δύναμη, τόσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση. Οταν δεν ασκείται πίεση στο FSR, η αντίσταση του θα είναι μεγαλύτερη από 1ΜΩ. Η δύναμη που μπορεί να ανιχνεύσει είναι από 100g-10kg.

03-00009375
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: INTERLINK ELECTRONICS
Part Number: FSR402
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
9.90
Χωρίς ΦΠΑ 7.98
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτός είναι ένας μικρός αισθητήρας πίεσης με κυκλική περιοχή ανιχνεύσεως διαμέτρου 0,5". Αυτός ο FSR μεταβάλει την αντίσταση του ανάλογα με το πόση πίεση εφαρμόζεται στην αισθητήρια περιοχή. Όσο περισσότερη είναι η δύναμη, τόσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση. Οταν δεν ασκείται πίεση στο FSR, η αντίσταση του θα είναι μεγαλύτερη από 1ΜΩ. Η δύναμη που μπορεί να ανιχνεύσει είναι από 100g εως 10 kg.
 
Δύο pins εκτείνονται από τη βάση του αισθητήρα με 0.1" διάκενο το οποίο τον καθιστά bread board frendly. Στην πίσω πλευρά του αισθητήρα υπάρχει αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως για εύκολη τοποθέτηση.  
 
Αυτοί οι αισθητήρες είναι απλοί στην εγκατάσταση και ιδανικοί για την ανίχνευση πίεσης, αλλά δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε τους για να ανιχνεύσετε πίεση, αλλά μπορεί να μην θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ζυγαριά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
INTERLINK ELECTRONICS
Part Number:
FSR402
Μικτό Βάρος:
0.0011kg
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ
Τύπος Αισθητήρα:
  • Δύναμης
Διασύνδεση:
  • Αναλογική
Πρωτόκολλο Eπικοινωνίας:
  • Χωρίς

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ