ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Gravity IR Positioning Camera For Arduino

από DFROBOT
Θέλετε ένα ρομπότ να κυνηγάει θερμικά αντικείμενα ή να πλοηγείται με φωτιά; Αυτή είναι μια μικρού μεγέθους κάμερα IR με δυνατότητα παρακολούθησης έως και...
25-00016681
Ογκομετρικό βάρος: 0.01kg
Κατασκευαστής: DFROBOT
Part Number: SEN0158
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
29.90
Χωρίς ΦΠΑ 24.11
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θέλετε ένα ρομπότ να κυνηγάει θερμικά αντικείμενα ή να πλοηγείται με φωτιά; Αυτή είναι μια μικρού μεγέθους κάμερα IR με δυνατότητα παρακολούθησης έως και τεσσάρων πηγών θερμότητας/IR. Οι εφαρμογές είναι πολλές και μπορούν να περάσουν από την παρακολούθηση ρομπότ με πομπούς υπερύθρων για πλοήγηση σε φράγματα φωτός, τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης όπου πηγαίνει το αντικείμενο και την εργασία ως αισθητήρας φλόγας ή παρακολούθηση πηγών θερμότητας. Είναι πλήρως συμβατό με το Arduino με μόνο τέσσερα καλώδια: δύο για παροχή ρεύματος και δύο για I2C.

Αυτή η υπέρυθρη κάμερα εντοπισμού θέσης μπορεί να ελεγχθεί με Arduino, AVR μέσω διεπαφής I2C. Είναι σε θέση να παρακολουθεί κινητά σημεία υπερύθρων και να μεταδίδει τα δεδομένα πίσω στον κεντρικό υπολογιστή. Η οριζόντια γωνία της κάμερας είναι 33 μοίρες ενώ η κάθετη γωνία είναι 23 μοίρες. Επιστρέφει έως και τέσσερα σημεία τη φορά που προσδιορίζει ένα αντικείμενο. Με τα πλεονεκτήματα της υψηλής ανάλυσης, της υψηλής ευαισθησίας, της υψηλής ακρίβειας, της μικρής κατασκευής και του μικρού βάρους, αυτή η κάμερα υπερύθρων θέσης χρησιμοποιείται ευρέως στην αυτόματη αναζήτηση ρομπότ, στο παιχνίδι ποδοσφαίρου ρομπότ, τροχιά κινητής
αναγνώρισης.

Επιπλέον, αυτή η κάμερα υπερύθρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ηλεκτρονικού πίνακα, οθόνης αφής και ακουστικών εικονικής πραγματικότητας χαμηλού κόστους, όπως φαίνεται στην παρουσίαση TED του Johnny Lee σχετικά με φτηνά τηλεχειριστήρια Wii.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευαστής
:
DFROBOT
Part Number:
SEN0158
Μικτό Βάρος:
0.01kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Operating voltage: 3.3-5v
  • Interface: I2C​
  • Detecting distance: 0~3m
  • Horizontal detecting angle: 33 degrees
  • Vertical detecting angel: 23 degrees
  • Dimensions: 32x16mm
  • Resolution is 128x96 pixel, with hardware image processing, which can track four objects (IR emitting or reflecting objects)

Application

  • Tracking of robots with IR transmitters for navigation.
  • Light barriers for determine the direction where the object is going to.
  • Flame sensor, tracking of heat sources.

ΑΡΧΕΙΑ