ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

LEGO Education SPIKE Prime Expansion Set

από LEGO
Εμπνεύστε τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εξερευνήσουν πιο προηγμένες δημιουργίες και συνεχίστε να καλλιεργείτε το ενδιαφέρον τους για...
37-00045681
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Κατασκευαστής: LEGO
Part Number: 45681
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
150.00
Χωρίς ΦΠΑ 120.97
+

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εμπνεύστε τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εξερευνήσουν πιο προηγμένες δημιουργίες και συνεχίστε να καλλιεργείτε το ενδιαφέρον τους για εκμάθηση STEAM με το σετ επέκτασης LEGO® Education SPIKE™ Prime (45681). Με περισσότερα από 600 στοιχεία LEGO, συνδυάζεται επίσης με το SPIKE Prime Set (45678) και τη δωρεάν εφαρμογή SPIKE για να εκτοξεύσει μαθητές και δασκάλους στον συναρπαστικό κόσμο των διαγωνισμών ρομποτικής.

  • Στοιχεία LEGO® Technic™ και System σε μια νέα χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει 2 μεγάλους τροχούς, gear racks, ένα Maker Plate για SBCs, μεγάλο κινητήρα και αισθητήρα χρώματος.
  • Το Maker Plate καθιστά γρήγορη και απλή την ενσωμάτωση των υπολογιστικών συσκευών της επιλογής σας με μία πλακέτα.
  • Συνδυάζεται με το LEGO® Education SPIKE™ Prime Set (45678) και τη δωρεάν εφαρμογή SPIKE για να προσφέρει πάνω από 10 ώρες μάθησης με βάση το πρόγραμμα σπουδών, μάθηση έτοιμη για διαγωνισμό.
  • Περιλαμβάνει ολοκληρωμένα διαδικτυακά σχέδια μαθημάτων και υποστήριξη δασκάλων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ηλικία:
10+
Θέμα:
  • Spike
Σειρά:
  • Spike
Κατασκευαστής
:
LEGO
Part Number:
45681
Μικτό Βάρος:
0.001kg

ΑΡΧΕΙΑ

Η νέα LEGO® Education SPIKE™ App εφαρμογή εισάγει τους μαθητές στον προγραμματισμό και την ρομποτική με ένα απλό και ταυτόχρονα διαισθητικό τρόπο.

Το περιβάλλον προγραμματισμού με του SPIKE Prime βασίζεται στην drag and drop γλώσσα προγραμματισμού Scratch, για Tablet και υπολογιστές, η οποία χρησιμοποιείται σήμερα από εκατομμύρια μαθητές σε όλο το κόσμο, προσφέροντας ευκολία στη χρήση.

Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται:

ΒΙΝΤΕΟ

Explore the LEGO Education SPIKE Prime Expansion Set

Explore the LEGO Education SPIKE Prime Expansion set which includes 603 additional elements.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

BoxNow Product