ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Magigoo Pro Flex - The 3D printing adhesive

από MAGIGOO
Το MAGIGOO είναι μια εύχρηστη κόλλα 3D εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «το πρόβλημα που δεν κολλάει το πρώτο στρώμα», το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που εντοπίζεται στην 3D Εκτύπωση Fused Filament Fabrication (FFF).
26-00024335
Ογκομετρικό βάρος: 0.09kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: MAGIGOO
Part Number: MF2019
Χώρα Προέλευσης: ΕΕ
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση 7 με 14 ημέρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
23.50
Χωρίς ΦΠΑ 18.95
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το MAGIGOO Flex έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, για να λειτουργεί αποκλειστικά με νημάτια TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη), TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές) και TPC (θερμοπλαστικό συμπολυεστέρα). Το εξάρτημα πρέπει να αφαιρείται σχετικά εύκολα μόλις κρυώσει και τα υπολείμματα της κόλλας θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται εύκολα.

Τα TPU, TPEs/TPCs περιγράφουν μια ομάδα πολυμερών που μερικές φορές αναφέρονται ως θερμοπλαστικά ελαστικά. Τα θερμοπλαστικά ελαστικά υπάρχουν ως συμπολυμερή ή μίγμα πολυμερών, γενικά από πλαστικό και καουτσούκ. Αυτό προσδίδει τόσο θερμοπλαστικές όσο και ελαστομερείς ιδιότητες. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα υλικά έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να τεντώνονται έως μέτριες επιμηκύνσεις και να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Επιπλέον, αυτά τα υλικά έχουν πολύ καλές θερμικές ιδιότητες, σταθερότητα υλικού, χημική αντοχή και είναι πιο αποδοτικά στην παραγωγή τους. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα υλικά είναι ιδιαίτερα περιζήτητα σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Ορισμένα εύκαμπτα νήματα παρουσιάζουν χαμηλότερη πρόσφυση στις συμβατικές δομικές επιφάνειες εκτύπωσης 3D και υψηλή τάση παραμόρφωσης. Άλλοι τείνουν να κολλάνε πολύ καλά σε γυμνές επιφάνειες τρισδιάστατης εκτύπωσης, όπως γυαλί και PEI. Το MAGIGOO Flex είναι μια εξειδικευμένη λύση για εκτύπωση FDM εύκαμπτων νημάτων που αναπτύχθηκε για να λειτουργεί με έναν μεγάλο αριθμό τύπων εύκαμπτων νημάτων. Το MAGIGOO Flex λειτουργεί ως ενδιάμεσο στρώμα μεταξύ της πλάκας κατασκευής και του τυπωμένου μέρους, επιτρέποντας καλή πρόσφυση και διευκολύνοντας την αφαίρεση της εκτύπωσης, όπως απαιτείται.

Χρήση

Το MAGIGOO Flex έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να λειτουργεί με διαφορετικές μάρκες εύκαμπτων νημάτων.

 • Ανακινήστε το μπουκάλι.
 • Εφαρμόστε στην επιθυμητή περιοχή πιέζοντας τη μύτη στο κρεβάτι (ενεργοποιώντας την εσωτερική βαλβίδα) και απλώνοντας όσο χρειάζεται.
 • Εκτυπώστε σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή νήματος/εκτυπωτή
 • Αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε. Η εκτύπωση πρέπει να βγει αμέσως
 • Καθαρισμός - Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να το σκουπίσετε.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η χρήση αυτού του προϊόντος με νημάτια εκτός από εύκαμπτου τύπου μπορεί να προκαλέσει υπερβολική πρόσφυση και να βλάψει την επιφάνεια κατασκευής σας.
 • Συμβουλές:
  • Για μεγαλύτερες εκτυπώσεις συνιστάται brim 20 mm
  • Σε περιπτώσεις υπερβολικής πρόσφυσης, συνιστάται να βρέχετε το στρώμα εκτύπωσης με μικρή ποσότητα νερού αργά κάτω από το εξάρτημα, κάτι που θα διευκολύνει την αφαίρεση του εξαρτήματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
MAGIGOO
Part Number:
MF2019
Μικτό Βάρος:
0.09kg
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Αναλώσιμα Υλικά 3D Εκτυπωτή:
Build Surface/Bed Adhesion