ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Magigoo Pro HT - The 3D printing adhesive

από MAGIGOO
Το MAGIGOO είναι μια εύχρηστη κόλλα 3D εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «το πρόβλημα που δεν κολλάει το πρώτο στρώμα», το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που εντοπίζεται στην 3D Εκτύπωση Fused Filament Fabrication (FFF).
26-00024336
Ογκομετρικό βάρος: 0.09kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: MAGIGOO
Part Number: MHT2019
Χώρα Προέλευσης: ΕΕ
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση 7 με 14 ημέρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
44.90
Χωρίς ΦΠΑ 36.21
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το MAGIGOO HT έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, για εργασία σε υψηλές θερμοκρασίες εκτύπωσης. Το εξάρτημα πρέπει να αφαιρείται σχετικά εύκολα μόλις κρυώσει και τα υπολείμματα της κόλλας θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται εύκολα.

Τα υλικά υψηλής θερμοκρασίας όπως το PEEK είναι προηγμένα θερμοπλαστικά μηχανικής που προσφέρουν βελτιωμένη μηχανική και χημική σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες σε σύγκριση με τα κανονικά θερμοπλαστικά. Άλλα υλικά περιλαμβάνουν τα PEKK, Ultem και PPSU και τα αντίστοιχά τους ενισχυμένα με ίνες άνθρακα/γυαλιού. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και άλλων εξαιρετικών ιδιοτήτων τους, αυτά τα υλικά είναι ιδιαίτερα περιζήτητα σε εφαρμογές μηχανικής υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής απόδοσης, όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική βιομηχανία. Επιπλέον, αυτά τα υλικά είναι επίσης περιζήτητα στις χημικές, πετροχημικές, ιατρικές και ερευνητικές εφαρμογές. Τα νήματα υψηλής θερμοκρασίας αποδεικνύονται προκλητικά υλικά για εκτύπωση FDM λόγω της υψηλότερης τάσης τους να παραμορφώνονται. Αυτά τα υλικά τυπώνονται γενικά σε υψηλές θερμοκρασίες λόγω των ιδιοτήτων τους σε υψηλή θερμοκρασία. Το MAGIGOO HT είναι μια εξειδικευμένη λύση για εκτύπωση FDM νημάτων PEEK που αναπτύχθηκε για να λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες εκτύπωσης.

Χρήση

Το MAGIGOO HT έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να λειτουργεί με θερμοκρασία στο build-plate 150°C ή χαμηλότερη.

 • Ανακινήστε το μπουκάλι.
 • Εφαρμόστε στην επιθυμητή περιοχή πιέζοντας τη μύτη στο κρεβάτι (ενεργοποιώντας την εσωτερική βαλβίδα) και απλώνοντας όσο χρειάζεται.
 • Εκτυπώστε σύμφωνα με τις συστάσεις των κατασκευαστών νημάτων/εκτυπωτών
 • Αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε. Η εκτύπωση πρέπει να βγει αμέσως
 • Καθαρίστε - Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να το σκουπίσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η χρήση αυτού του προϊόντος με νημάτια εκτός από PEEK μπορεί να προκαλέσει υπερβολική πρόσφυση και να βλάψει την επιφάνεια εκτύπωσης σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στο φύλλο τεχνικών δεδομένων για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Συμβουλές:
  • Για μεγαλύτερες εκτυπώσεις συνιστάται brim 20 mm
  • Το Magigoo HT σχεδιάστηκε για γυάλινες επιφάνειες αλλά λειτουργεί επίσης σε garolite υψηλής θερμοκρασίας και άλλες επιφάνειες εκτύπωσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
MAGIGOO
Part Number:
MHT2019
Μικτό Βάρος:
0.09kg
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Αναλώσιμα Υλικά 3D Εκτυπωτή:
Build Surface/Bed Adhesion