ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Magigoo Pro PP - The 3D printing adhesive

από MAGIGOO
Το MAGIGOO είναι μια εύχρηστη κόλλα 3D εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «το πρόβλημα που δεν κολλάει το πρώτο στρώμα», το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που εντοπίζεται στην 3D Εκτύπωση Fused Filament Fabrication (FFF).
26-00023643
Ογκομετρικό βάρος: 0.09kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: MAGIGOO
Part Number: MPP2018
Χώρα Προέλευσης: ΕΕ
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση 7 με 14 ημέρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
23.50
Χωρίς ΦΠΑ 18.95
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το MAGIGOO PP έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, για να λειτουργεί αποκλειστικά με νήματα πολυπροπυλενίου. Το εξάρτημα πρέπει να αφαιρείται σχετικά εύκολα μόλις κρυώσει και τα υπολείμματα της κόλλας θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται εύκολα εάν ακολουθηθεί η διαδικασία που περιλαμβάνεται.

Το πολυπροπυλένιο (PP) είναι ένα θερμοπλαστικό ημι-κρυσταλλικό πολυμερές που παρουσιάζει ιδιότητες καλής αντοχής στην κρούση και ολκιμότητας. Έχει επίσης μια σχετικά μη πολική μοριακή δομή που το καθιστά ανθεκτικό στα χημικά και επομένως ιδανικό για χρήση σε συσκευασίες τροφίμων και ιατρικό εξοπλισμό. Είναι πράγματι πολύ γνωστό στη βιομηχανία κόλλας ότι είναι δύσκολο να προσκολληθούν υλικά πολυολεφίνης σε άλλους τύπους υλικών. Αυτό σε συνδυασμό με τη μερική κρυσταλλικότητα το καθιστά ένα ιδιαίτερα σκληρό υλικό για εκτύπωση. Το Magigoo PP επιλύει αυτό το πρόβλημα και παρέχει πρόσθετη ευκολία για χρήση στην εκτύπωση 3D FDM.

Χρήση

Το MAGIGOO PP έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να λειτουργεί με διαφορετικές μάρκες νημάτων PP.

 • Ανακινήστε δυνατά το μπουκάλι.
 • Εφαρμόστε στην επιθυμητή περιοχή πιέζοντας τη μύτη στο κρεβάτι (ενεργοποιώντας την εσωτερική βαλβίδα) και απλώνοντας όσο χρειάζεται.
 • Εκτυπώστε σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή νήματος/εκτυπωτή
 • Αφήστε να κρυώσει και αφαιρέστε – Το εξάρτημα πρέπει να αφαιρείται ευκολότερα μετά από επαρκή ψύξη. Εάν το εξάρτημα είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια ξύστρα για να βοηθήσει την αφαίρεση του εξαρτήματος.
 • Καθαρισμός - Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σκληρό σφουγγάρι για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα κόλλας. Μόλις το στρώμα κόλλας βραχεί θα σχηματίσει ένα λευκό στρώμα το οποίο μπορεί εύκολα να τρίψει με ένα λειαντικό σφουγγάρι. Μόλις το στρώμα χαλαρώσει εντελώς από το γυαλί, μπορεί να σκουπιστεί με ένα βρεγμένο πανί και τελικά να καθαριστεί με μια στεγνή χαρτοπετσέτα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Αυτή η κόλλα είναι για επαγγελματική χρήση. Η επαφή με τα μάτια προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη, Πλένετε τα χέρια και το εκτεθειμένο δέρμα σχολαστικά μετά το χειρισμό.
 • Συμβουλές:
  • Για μεγαλύτερες εκτυπώσεις συνιστάται brim 20 mm
  • Σε περιπτώσεις υπερβολικής πρόσφυσης, συνιστάται να βρέχετε το κρεβάτι εκτύπωσης με μικρή ποσότητα νερού αργά κάτω από το εξάρτημα, κάτι που θα διευκολύνει την αφαίρεση του εξαρτήματος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
MAGIGOO
Part Number:
MPP2018
Μικτό Βάρος:
0.09kg
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Αναλώσιμα Υλικά 3D Εκτυπωτή:
Build Surface/Bed Adhesion