ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Pimoroni Interstate 75 - RGB LED Matrix Driver

από PIMORONI
Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε matrix (LED) με αυτόν τον ελεγκτή all-in-one, με τροφοδοσία USB-C για UB75 panels. Το Interstate 75 είναι ένα driver board...
13-00035724
Ογκομετρικό βάρος: 0.01kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: PIMORONI
Part Number: PIM584
Χώρα Προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
20.10
Χωρίς ΦΠΑ 16.21
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε matrix (LED) με αυτόν τον ελεγκτή all-in-one, με τροφοδοσία USB-C για UB75 panels.

Το Interstate 75 είναι ένα driver board που βασίζεται στο RP2040 για LED matrices τύπου HUB75. Έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται τακτοποιημένα στο πίσω μέρος ενός πάνελ LED και παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ανοίξετε κάποια κυλιόμενη σήμανση ή μια εντυπωσιακή οθόνη LED για εξόδους αισθητήρων.

Το I75 τροφοδοτείται και προγραμματίζεται από USB-C. Το USB-C είναι ικανό να παρέχει έως και 3Α ισχύ που θα πρέπει να είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει ένα μόνο πάνελ 64x64 (ή μικρότερο), υποθέτοντας ότι δεν σχεδιάζετε κάτι πολύ φωτεινό. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ από αυτήν (για να μπορείτε να συνδέσετε πολλά πάνελ μεταξύ τους, ίσως;), μπορείτε να την εγχύσετε στους βιδωτούς ακροδέκτες. Υπάρχουν επίσης δύο χρήσιμα κουμπιά, ένα κουμπί reset και ένα ενσωματωμένο RGB LED.

Έχουμε επίσης ενσωματώσει μια σύνδεση QW/ST, για να είναι εξαιρετικά εύκολη η σύνδεση των breakouts Qwiic ή STEMMA QT.

Σχετικά με το RP2040

Ο μικροελεγκτής RP2040 του Raspberry Pi είναι ένας διπλός πυρήνας ARM Cortex M0+ που τρέχει έως και 133Mhz. Συνδυάζεται σε 264 kB SRAM, 30 πολυλειτουργικές ακίδες GPIO (συμπεριλαμβανομένου ενός ADC τεσσάρων καναλιών 12-bit), ένα σωρό τυπικών περιφερειακών (I2C, SPI, UART, PWM, ρολόγια, κ.λπ.) και υποστήριξη USB.

Ένα πολύ συναρπαστικό χαρακτηριστικό του RP2040 είναι τα προγραμματιζόμενα IO που σας επιτρέπουν να εκτελείτε προσαρμοσμένα προγράμματα που μπορούν να χειριστούν τα GPIO pins και να μεταφέρουν δεδομένα μεταξύ περιφερειακών - μπορούν να εκφορτώνουν εργασίες που απαιτούν υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων ή ακριβή χρονισμό που παραδοσιακά θα απαιτούσαν πολλή βαριά διαχείρηση από την CPU.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Τα LED matrix panels και τα καλώδια πωλούνται χωριστά, ρίξτε μια ματιά στο "Συνδύασε το με" για ορισμένες επιλογές!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
PIMORONI
Part Number:
PIM584
Μικτό Βάρος:
0.01kg
Χώρα Προέλευσης:
Ηνωμένο Βασίλειο
Συμβατό Raspberry:
 • Pico

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τροφοδοτείται από RP2040 (Διπλός Arm Cortex M0+ που τρέχει έως και 133 Mhz με 264 kB SRAM)
 • 2 MB flash QSPI που υποστηρίζει XiP
 • Συμβατό με LED matrices 32x32, 32x64 και 64x64.
 • Στιβαροί βιδωτικοί ακροδέκτες για την τροφοδοσία των πάνελ LED.
 • Υποδοχή USB-C για τροφοδοσία και προγραμματισμό (3A max)
 • Υποδοχή Qw/ST (Qwiic/STEMMA QT).
 • Reset, BOOT και κουμπί χρήστη (το κουμπί BOOT μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κουμπί χρήστη)
 • RGB LED
 • Πλήρως συναρμολογημένο (δεν απαιτείται συγκόλληση)
 • Διαστάσεις: 48.5x31x17 mm (Μ x Π x Υ, συμπεριλαμβανομένων των βυσμάτων)
 • Schematic
 • C++/MicroPython libraries

ΑΡΧΕΙΑ

Λογισμικό

Επειδή είναι μια πλακέτα RP2040, το Interstate 75 είναι αγνωστικιστικό υλικολογισμικού! Μπορείτε να το προγραμματίσετε με C/C++, MicroPython ή CircuitPython.

Οι βιβλιοθήκες μας C++/MicroPython περιέχουν ορισμένα προγράμματα οδήγησης HUB75 που χρησιμοποιούν μηχανήματα κατάστασης PIO και DMA του RP2040 για να ελαχιστοποιήσουν τη χρήση της CPU και να μεγιστοποιήσουν το υπέροχο, διορθωμένο βάθος χρώματος 10 bit με γάμμα.

Θα έχετε την καλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας τη C++, αλλά αν είστε αρχάριος, θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε τις μπαταρίες μας που περιλαμβάνονται στην έκδοση MicroPython για ευκολία στο ξεκίνημα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CircuitPython στο Interstate 75! Επειδή τα προγράμματα οδήγησης CircuitPython έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε μια δέσμη διαφορετικών μικροελεγκτών, δεν θα λάβετε τις φανταχτερές ρυθμίσεις αρχιτεκτονικής RP2040 που θα βρείτε στη βιβλιοθήκη μας, αλλά θα έχετε πρόσβαση στην πανίσχυρη βιβλιοθήκη DisplayIO της Adafruit, η οποία το καθιστά εξαιρετικά εύκολο εμφάνιση όλων των ειδών διαφορετικών ειδών κειμένου, σχεδίαση σχημάτων και εμφάνιση εικόνων.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες λιγότερο κοινές ποικιλίες πάνελ 64x64, όπως αυτές που χρησιμοποιούν το τσιπ FM6126A, δεν υποστηρίζονται επί του παρόντος στο CircuitPython.

ΒΙΝΤΕΟ

Introducing Interstate 75 - a RGB LED matrix driver, powered by RP2040

Interstate 75 is a RP2040-based, USB-C powered controller for HUB75-style LED matrices. It's designed to plug neatly into the back of a LED panel, and provides a quick and easy way to whip up some scrolling signage or an eye-catching LED display for sensor outputs.