Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης καλούμαστε να λάβουμε προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των εργαζομένων.
 
Προτιμάτε ηλεκτρονικές παραγγελίες και πληρώστε με online τρόπους πληρωμής (PayPal, Χρεωστικές/Πιστωτικές κάρτες και μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό), αποφύγετε όσο είναι δυνατό την αντικαταβολή. Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά, ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει μικρή καθυστέρηση.
 
Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα συνεχίζονται να αποστέλλονται κανονικά, 
για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας και έως 2kg, άνω των 40 €, δωρεάν μεταφορικά.
 
Τα προληπτικά μέτρα έχουν φέρει μεγάλη αύξηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις κούριερ από 2-7 ημέρες.
 
Από 18/3/2020 το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό βάση της νέας οδηγίας, επίσης κλειστή θα παραμείνει και η Reception στον Άγιο Δημητριο.
 

Φόρμα Επιστορφής (RMA)

Δικαιούστε να επιστρέψετε την παραγγελία που παραλάβατε ή μέρος της παραγγελίας αυτής εντός (δεκατεσσάρων) 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής. Απαιτούμενη υποχρέωση σας να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την παρακάτω φόρμα. Χρεώνεστε με το κόστος αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας. Όταν παραλάβουμε την επιστροφή, σας επιστρέφουμε το συνολικό κόστος της παραγγελίας ή την αξία του προϊόντος που θα επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Μετα την παραλαβή της παρακάτω φόρμας απο την εταιρεία μας, θα σας στείλουμε με email το RMA συμπληρωμένο ώστε να το υπογράψετε και να το στείλετε πίσω σε εμάς.

Διαβάστε αναλυτικά τις προυπόθεσεις και τους όρους επιστροφών.

Comments

No posts found

Write a review