ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

SparkFun Qwiic Adapter

Ο προσαρμογέας SparkFun Qwiic παρέχει το τέλειο μέσο για να μετατρέψετε οποιαδήποτε παλιά πλακέτα I2C σε πλακέτα με δυνατότητα Qwiic. Αυτός ο προσαρμογέας...
03-00014495
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: SparkFun Electronics
Part Number: DEV-14495
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
2.00
Χωρίς ΦΠΑ 1.61
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 1.90

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο προσαρμογέας SparkFun Qwiic παρέχει το τέλειο μέσο για να μετατρέψετε οποιαδήποτε παλιά πλακέτα I2C σε πλακέτα με δυνατότητα Qwiic. Αυτός ο προσαρμογέας σπάει τις ακίδες I2C από τις υποδοχές Qwiic στις ακίδες που μπορείτε εύκολα να κολλήσετε με την αγαπημένη σας συσκευή με δυνατότητα I2C.

Ο προσαρμογέας Qwiic έχει δύο θύρες σύνδεσης Qwiic, όλες στον ίδιο δίαυλο I2C. Τέσσερις διαμπερείς οπές ανοίγουν για SCL, SDA, 3.3V και GND. Αυτές οι ακίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετατροπή μιας παλιάς συσκευής με δυνατότητα I2C σε πλακέτα με δυνατότητα Qwiic.

Το σύστημα σύνδεσης SparkFun Qwiic είναι ένα οικοσύστημα αισθητήρων I2C, actuators, shields και καλωδίων που κάνουν τα πρωτότυπα πιο γρήγορα και λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα. Όλες οι πλακέτες με δυνατότητα Qwiic χρησιμοποιούν κοινό βύσμα 1mm, 4-pin JST βύσμα. Αυτό μειώνει την ποσότητα του απαιτούμενου χώρου PCB και τις πολωμένες συνδέσεις δεν μπορείτε να το συνδέσετε λάθος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
SparkFun Electronics
Part Number:
DEV-14495
Μικτό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 2x Qwiic Connection Ports
  • Broken-out I2C Pins

ΑΡΧΕΙΑ