ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

SparkFun Qwiic MultiPort

Tο Qwiic είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων μιας ιδέας, αλλά δεν έχουν όλες οι συσκευές με δυνατότητα Qwiic δύο...
03-00018012
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: SparkFun Electronics
Part Number: BOB-18012
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
2.60
Χωρίς ΦΠΑ 2.10
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 2.47

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο Qwiic είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων μιας ιδέας, αλλά δεν έχουν όλες οι συσκευές με δυνατότητα Qwiic δύο θύρες. Το SparkFun Qwiic MultiPort προσθέτει πρόσθετες θύρες σε πλακέτες που διαθέτουν μόνο μία θύρα Qwiic στο δίαυλο I2C. Μόλις προστεθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διανομέα για να προσθέσετε όσες συσκευές I2C στο bus χρειάζεστε! Περιλαμβάνονται οπές στερέωσης έτσι ώστε η πλακέτα να μπορεί να στερεωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα.

Το σύστημα σύνδεσης SparkFun Qwiic είναι ένα οικοσύστημα αισθητήρων I2C, actuators, shields και καλωδίων που κάνουν τα πρωτότυπα πιο γρήγορα και λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα. Όλες οι πλακέτες με δυνατότητα Qwiic χρησιμοποιούν κοινό βύσμα 1mm, 4-pin JST βύσμα. Αυτό μειώνει την ποσότητα του απαιτούμενου χώρου PCB και τις πολωμένες συνδέσεις δεν μπορείτε να το συνδέσετε λάθος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
SparkFun Electronics
Part Number:
BOB-18012
Μικτό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 4x Qwiic Connectors
  • 2x 4-40 Mounting Points

ΑΡΧΕΙΑ