ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Anycubic Standard UV Resin - 1lt - Black

από ANYCUBIC
Η Standard UV Resin της Anycubic προτιμάται από πολλούς καταναλωτές, καθώς διασφαλίζει την αντοχή των χυτευμένων εξαρτημάτων και όχι υπερβολική συρρίκνωση,...
26-00028260
Ογκομετρικό βάρος: 0.01kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: ANYCUBIC
Part Number: SPTBK-101C
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
29.90
Χωρίς ΦΠΑ 24.11
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Standard UV Resin της Anycubic προτιμάται από πολλούς καταναλωτές, καθώς διασφαλίζει την αντοχή των χυτευμένων εξαρτημάτων και όχι υπερβολική συρρίκνωση, αλλά επίσης βελτιώνει την ταχύτητα εκτύπωσης, συντομεύει το χρόνο σκλήρυνσης και βελτιώνει την απόδοση εκτύπωσης των LCD 3D εκτυπωτών όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κανονική ρητίνη UV

Το υλικό είναι άκαμπτο και σκληρό. Το ισχυρό υλικό στο μοντέλο μπορεί εύκολα να οδηγήσει στον κατακερματισμό του μοντέλου, αλλά ένα πολύ εύκαμπτο υλικό θα είναι επιρρεπές στις λεπτομέρειες της παραμόρφωσης ή θραύσης του εκτυπωτικού εφελκυσμού, κάτι που θα επηρεάσει την ακρίβεια και την αισθητική της εκτύπωσης. Η ρητίνη είναι σταθερή κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες και είναι επίσης εύκολη στην αποθήκευση, ξεπερνώντας τα μειονεκτήματα άλλων ρητινών που μαλακώνουν εύκολα και την περιβαλλοντική διάβρωση.

Επαγγελματική ρητίνη χύτευσης LCD

Η βελτιστοποίηση του σχηματισμού πηγής χαμηλού φωτισμού LCD και η απόδοση εκτύπωσης είναι υψηλότερη από τη συμβατή με την αγορά ρητίνη DLP / LCD / SLA. Η ρητίνη έχει σχεδιαστεί μόνο για 3D εκτυπωτή ρητίνης με LCD, δεν συνιστάται για 3D εκτυπωτές DLP ή SLA. Αυτή η ρητίνη εξασφαλίζει την αντοχή των χυτευμένων εξαρτημάτων και δεν έχει υπερβολική συρρίκνωση, αλλά και βελτιώνει την ταχύτητα εκτύπωσης, μειώνει το χρόνο σκλήρυνσης και βελτιώνει την απόδοση εκτύπωσης των LCD 3D εκτυπωτών όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ισχυρή πρόσφυση και εύκολη αφαίρεση

Όχι μόνο υψηλό ποσοστό επιτυχίας εκτύπωσης και ακρίβειας, αλλά και ελαχιστοποίηση της δύναμης απελευθέρωσης ρητίνης και της πρόσφυσης, έτσι ώστε το μοντέλο που είναι προσαρτημένο στην επιφάνεια εκτύπωσης να μπορεί εύκολα να ξεκολλήσει και το χαμηλό ιξώδες διευκολύνει τον καθαρισμό του μηχανήματος και του μοντέλου.

Μέθοδος αποθήκευσης:

Κρατήστε την μακριά από το φως, σε θερμοκρασία δωματίου (η ηλιοφάνεια περιέχει πολύ υπεριώδες φως, θα στερεοποιήσει τη φωτοευαίσθητη ρητίνη. Μετά τη δοκιμή, το φως δεν επηρεάζεται εάν δεν είναι υπεριώδες φως).
Συνιστάται η αποθήκευση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 15 ℃ -35 ℃, όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο υψηλότερο είναι το ιξώδες της ρητίνης. Η σφραγισμένη αποθήκευση, η υπερβολική σκόνη ή υγρασία μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα εκτύπωσης. Η ηλιοφάνεια περιέχει πολύ υπεριώδες φως, θα στερεοποιήσει τη φωτοευαίσθητη ρητίνη.

Χρήση:
 1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση, απαγορεύοντας τη χρήση ρητίνης σε μέρη όπου υπάρχει πολύ ηλιακό φως.
 2. Φοράτε γάντια πριν από τη χρήση για να αποφύγετε την άμεση επαφή με το δέρμα και να διατηρείτε τον αερισμό του δωματίου.
 3. Άθελη επαφή, το συντομότερο δυνατό ξεβγάλτε με πολύ νερό για να την χρησιμοποιήσετε. Εάν αισθάνεστε αδιαθεσία, αναζητήστε έγκαιρη ιατρική βοήθεια.
 4. Τα τυπωμένα μοντέλα πρέπει να χρησιμοποιούν αλκοόλη υψηλής συγκέντρωσης για τον καθαρισμό περίπου 30 S (συνιστώμενη συγκέντρωση 95% ή περισσότερο, όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο).
 5. Μην ρίχνετε τη ρητίνη από το tank στην αχρησιμοποίητη ρητίνη πριν την φιλτράρετε, μην αφήνετε τη ρητίνη στο tank για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς χρήση για να αποφύγετε τη ρύπανση και η ρητίνη μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα εκτύπωσης.
 6. Η ρητίνη έχει διάρκεια ζωής έως και 18 μήνες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
ANYCUBIC
Part Number:
SPTBK-101C
Μικτό Βάρος:
0.01kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα
Χρώμα:
 • Μαύρο
Τύπος Ρητίνης:
Standard
Μπουκάλι:
1000ml

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Main material: Resin monomer & Photo initiator
 • UV Wavelength: 365-410nm
 • Bottom exposure time(s): 20-60s
 • Normal exposure time(s): 5-15s