ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Arduino Uno WiFi Rev2

από Arduino

Προσθέστε το WiFi στις συσκευές σας με το Arduino Uno WiFi. Βασικά είναι ένα Arduino Uno Rev3 με αναβαθμίσεις: Έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο 8-bit μικροεπεξεργαστή από τη Microchip και ένα ενσωματωμένο IMU (Inertial Measurement Unit). Όσο για τη σύνδεση WiFi, αυτό έγινε πιο ασφαλές με το νέο τσιπ κρυπτογράφησης ECC608.

02-00011802
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: 12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής: Arduino
Part Number: ABX00021
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
59.90
Χωρίς ΦΠΑ 48.31
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 56.91

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Arduino Uno WiFi Rev2 ανήκει στις IoT πλακέτες της τεχνολογίας Arduino και προτείνεται για εφαρμογές που απαιτούν ασύρματη επικοινωνία WiFi. Το μοντέλο Uno WiFi Rev2 της οικογένειας Arduino είναι συμβατό με πλήθος αισθητήρων και επεκτάσεων διότι βασίζεται στον Arduino Uno Rev3.

Η έκδοση 2 (Rev2) είναι η τελευταία που κυκλοφορεί και είναι πλήρως συμβατή με καινούργιες και παλιές πλακέτες επέκτασης.

Το Arduino Uno WiFi Rev2 βασίζεται στον μικροελεγκτή ATmega4809 της Atmel. Είναι μια ολοκληρωμένη πλακέτα που περιέχει ότι χρειάζεται για να μπορεί να προγραμματιστεί και να λειτουργήσει συνδέοντάς την με ένα απλό καλώδιο USB στον υπολογιστή σας ή σε ένα δίκτυο WiFi, μπορεί να συνδεθεί με ένα τροφοδοτικό στην πρίζα, επίσης μπορεί να λειτουργήσει με απλή μπαταρία. Αναλυτικά η πλακέτα διαθέτει 14 ψηφιακές εισόδους ή εξόδους (6 απο αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν PWM εξόδους), 6 αναλογικές εισόδους, 1 θύρα USB (τύπου B) για τον προγραμματισμό και την τροφοδοσία της πλακέτας, 1 είσοδο τροφοδοσίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά για τροφοδοσία απο τροφοδοτικό πρίζας ή απο απλή μπαταρία, 1 υποδοχή ICSP και τέλος κουμπί για το reset της πλακέτας. Ο μικροελεγκτής είναι συγχρονισμένος στους 16 μεγάκυκλους (Crystal 16MHz).

Προσθέστε αυτή την πλακέτα σε μια συσκευή και θα μπορείτε να την συνδέσετε σε ένα δίκτυο WiFi, χρησιμοποιώντας το νέο ασφαλές τσιπ κρυπτογράφησης ECC608. Το Arduino Uno WiFi είναι λειτουργικά το ίδιο με το Arduino Uno Rev3, αλλά με την προσθήκη WiFi και κάποιων άλλων βελτιώσεων. Ενσωματώνει ένα ολοκαίνουργιο μικροεπεξεργαστή 8 bit από την Microchip και διαθέτει ενσωματωμένο IMU (Inertial Measurement Unit).

Η μονάδα Wi-Fi είναι ένα αυτόνομο σύστημα SoC με ενσωματωμένο πρωτοκόλλο TCP/IP που μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi ή να λειτουργεί ως σημείο πρόσβασης. Υποστηρίζει προγραμματισμό OTA (over-the-air) είτε για μεταφορά κώδικα (sketch) στο Arduino είτε για το firmware του Wi-Fi.

Η μνήμη Flash του Arduino Uno που μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα σας (sketch) είναι 48KB, ικανή να δεχτεί τα περισσότερα απλά προγράμματα, αν σε περίπτωση δεν σας αρκεί μπορείτε να επιλέξετε μια μεγάλυτερη πλακέτα Arduino όπως η Arduino Mega 2560.

Το Arduino Uno WiFi λειτουργεί με τροφοδοσία 5V DC απο την είσοδο του USB ή με 9V/12V DC απο την είσοδο της τροφοδοσίας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Το UNO στα Ιταλικά σημαίνει ENA και για αυτό η εταιρεία Arduino έδωσε το όνομα της σε αυτή την πλακέτα που ήταν η πρώτη της οικογένειας Arduino που είχε επικοινωνία απευθείας με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB σε συνεργασία με το πρόγραμμα Arduino 1.0 (IDE 1.0).

Για να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό του Arduino Uno μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την σελίδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Αυτή είναι η γνήσια πλακέτα της Arduino Uno WiFi.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο η βασική πλακέτα Uno, μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο μας καλώδιο USBτροφοδοτικό 12V και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε για την κατασκευή σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής
:
Arduino
Part Number:
ABX00021
Μικτό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα
Μικροελεγκτής:
ATmega4809
Τάση λειτουργίας:
5V
Τάση εισόδου:
7-12V
Τάση εισόδου (limits):
6-20V
Ψηφιακά I/O Pins:
14 (of which 6 provide PWM output)
Αναλογικές εισόδους:
6
PWM εισόδους:
6
DC Ρεύμα ανά I/O Pin:
20 mA
DC Ρεύμα για 3.3V Pin:
50mA
Μνήμη Flash:
48 KB (ATmega4809)
Μνήμη SRAM:
6.144 KB (ATmega4809)
Μνήμη EEPROM:
256 Bytes (ATmega4809)
Ταχύτητα (Clock Speed):
16 MHz

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • LED_BUILTIN: 13
  • Μήκος: 68.6mm
  • Πλάτος: 53.4mm
  • Βάρος: 25g

ΑΡΧΕΙΑ

  

ΒΙΝΤΕΟ

Introducing the Arduino UNO WiFi Rev 2

Co-developed with Microchip, the Uno WiFi Rev 2 is built around the new ATmega4809, a u-blox Nina W102 WiFi module, and an integrated IMU. The Uno WiFi will make it even easier to deploy products that need connectivity using the classic Arduino form factor, and is ideal for emerging IoT industries such as automotive, agriculture, consumer electronics, smart home, and wearables. Among its other features, the ATmega4809 provides 6KB of RAM, 48KB of Flash, three UARTS, Core Independent Peripherals (CIPs), and an integrated high-speed ADC. Combined with Microchip’s ECC608 crypto chip on the Uno board, the microcontroller also provides hardware-based security for connecting projects to the cloud including AWS and Google.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ