ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Θερμαινόμενη Τρόμπα Αποκόλλησης 40W - CX-1109

από OEM
Μια ηλεκτρική τρόμπα αποκόλλησης για αναρρόφηση κόλλησης διπλής χρήσης, εύκολη αναρρόφηση και κόλληση σαν κολλητήρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την...
39-00032869
Ογκομετρικό βάρος: 0.5kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: OEM
Χώρα Προέλευσης: Κίνα
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χαμηλό απόθεμα στο κατάστημα
8.20
Χωρίς ΦΠΑ 6.61
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 6.56

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια ηλεκτρική τρόμπα αποκόλλησης για αναρρόφηση κόλλησης διπλής χρήσης, εύκολη αναρρόφηση και κόλληση σαν κολλητήρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των εξαρτημάτων από μία πλακέτα κυκλώματος χωρίς να καταστρέφονται τα εξαρτήματα και οι πλακέτες. Χρησιμοποιείται ειδικά για την αντικατάσταση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και διακοπτών πολλαπλών ποδιών.

Η Θερμαινόμενη Τρόμπα Αποκόλλησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπικό κολλητήρι. Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την την επιστημονική έρευνα, την επικοινωνία, το προσωπικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, το ηλεκτρονικό επαγγελματικό προσωπικό συντήρησης και για τους λάτρες των DIY κατασκευών.

Οδηγίες

  1. Χρησιμοποιεί τροφοδοσία 220V 50Hz με ισχύ 30W.
  2. Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία, προθερμαίνοντας για 3-5 λεπτά.
  3. Σπρώξτε προς τα κάτω τη λαβή του εμβόλου, στρέψτε το ακροφύσιο στο τμήμα συγκόλλησης. Αφού λιώσει ο κασσίτερος, πατήστε το κουμπί ελέγχου, η συγκόλληση αναρροφάται στον κύλινδρο.
  4. Η τρόμπα αποκόλλησης είναι εξοπλισμένη με δύο ακροφύσια αναρρόφησης διαφορετικής διαμέτρου, ανάλογα με το πάχος του καλωδίου εξαρτήματος.
  5. Κατά τη συγκόλληση, η λειτουργία είναι ίδια με ένα τυπικό κολλητήρι.
  6. Κατά την αποσυναρμολόγηση του κυλίνδρου, πιέστε προς τα κάτω το πάνω μέρος του κυλίνδρου σύμφωνα με την κατεύθυνση του βέλους, τραβήξτε ταυτόχρονα τον κύλινδρο και τη λαβή και ο κύλινδρος μπορεί να διαχωριστεί, όταν αποσυναρμολογείτε το ακροφύσιο αναρρόφησης, περιστρέψτε το αριστερόστροφα και αφαιρέστε το.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Είδος Εργαλείου:
  • Τρόμπα Αποκόλλησης
Κατασκευαστής
:
OEM
Μικτό Βάρος:
0.5kg
Χώρα Προέλευσης:
Κίνα
Τύπος Εξοπλισμού:
  • Σταθμός Αποκόλλησης

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Power: 40W
  • Tip temperature: 400°C
  • Warm-up time: 5 - 10min
  • Tip diameter: 3mm
  • Weight: 0.23kg