ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Magigoo Pro PA - The 3D printing adhesive

από MAGIGOO
Το MAGIGOO είναι μια εύχρηστη κόλλα 3D εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει «το πρόβλημα που δεν κολλάει το πρώτο στρώμα», το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που εντοπίζεται στην 3D Εκτύπωση Fused Filament Fabrication (FFF).
26-00023784
Ογκομετρικό βάρος: 0.09kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: MAGIGOO
Part Number: MPA2019
Χώρα Προέλευσης: ΕΕ
Κατόπιν Παραγγελίας
Παράδοση 7 με 14 ημέρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
23.50
Χωρίς ΦΠΑ 18.95
+
Αναμένεται την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Magigoo PA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, για να λειτουργεί αποκλειστικά με νήματα πολυαμιδίου (νάιλον). Το εξάρτημα πρέπει να αφαιρείται σχετικά εύκολα μόλις κρυώσει και τα υπολείμματα της κόλλας θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται εύκολα.

Το PA (πολυαμίδιο) περιγράφει μια ομάδα πολυμερών με μια μονάδα επανάληψης αμιδίου. Γενικά στη βιομηχανία FDM υπάρχουν 3 κύριοι τύποι PA που περιλαμβάνουν τα PA12, PA66 και PA6.

Μερικές φορές αυτά τα υλικά μπορούν είτε να εμβολιαστούν με άλλα πολυμερή είτε να ενισχυθούν με ίνες γυαλιού ή άνθρακα. Γενικά τα νάιλον παρουσιάζουν υψηλή αντοχή, σκληρότητα, ελαστικότητα, αντοχή στη φθορά, χημική αντοχή και θερμική αντοχή και αναζητούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

Τα νάιλον νήματα αποδεικνύονται δύσκολα υλικά για εκτύπωση FDM λόγω της χαμηλότερης πρόσφυσής τους στις συμβατικές δομικές επιφάνειες εκτύπωσης 3D και της υψηλότερης τάσης τους να παραμορφώνονται. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές κατηγορίες νημάτων PA που το καθένα συμπεριφέρεται διαφορετικά.

Το MAGIGOO-PA είναι μια εξειδικευμένη λύση για εκτύπωση FDM νημάτων PA που αναπτύχθηκε για να λειτουργεί με έναν μεγάλο αριθμό τύπων PA.

Χρήση

Το MAGIGOO PA έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να λειτουργεί με διαφορετικές μάρκες εύκαμπτων νημάτων.

 • Ανακινήστε το μπουκάλι.
 • Εφαρμόστε στην επιθυμητή περιοχή πιέζοντας τη μύτη στο κρεβάτι (ενεργοποιώντας την εσωτερική βαλβίδα) και απλώνοντας όσο χρειάζεται.
 • Εκτυπώστε σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή νήματος/εκτυπωτή
 • Αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε. Η εκτύπωση πρέπει να βγει αμέσως
 • Καθαρισμός - Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να το σκουπίσετε.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η χρήση αυτού του προϊόντος με νημάτια εκτός από νάιλον μπορεί να προκαλέσει υπερβολική πρόσφυση και να βλάψει την επιφάνεια κατασκευής σας.
 • Συμβουλές:
  • Για μεγαλύτερες εκτυπώσεις συνιστάται brim 20 mm
  • Σε περιπτώσεις υπερβολικής πρόσφυσης, συνιστάται να βρέχετε το στρώμα εκτύπωσης με μικρή ποσότητα νερού αργά κάτω από το εξάρτημα, κάτι που θα διευκολύνει την αφαίρεση του εξαρτήματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
MAGIGOO
Part Number:
MPA2019
Μικτό Βάρος:
0.09kg
Χώρα Προέλευσης:
ΕΕ
Αναλώσιμα Υλικά 3D Εκτυπωτή:
Build Surface/Bed Adhesion