ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Arduino Micro - w/out Headers

από Arduino
Το Arduino Micro είναι απο τις μικρότερες πλακέτές της τεχνολογίας Arduino και προτείνεται να την χρησιμοποιήσει κάποιος σε καθημερινές εφαρμογές όπου αυτές απαιτούν να είναι μικρές σε μέγεθος. Το Arduino Micro βασίζεται στον μικροελεγκτή ATmega32U4 της Atmel.
02-00010329
Ογκομετρικό βάρος: 0.02kg
Εγγύηση: 12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής: Arduino
Part Number: A000093
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
24.00
Χωρίς ΦΠΑ 19.35
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 21.60

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Arduino Micro είναι απο τις μικρότερες πλακέτές της τεχνολογίας Arduino και προτείνεται να την χρησιμοποιήσει κάποιος σε καθημερινές εφαρμογές όπου αυτές απαιτούν να είναι μικρές σε μέγεθος. Το μοντέλο Arduino Micro της οικογένειας Arduino είναι διαδεδομένο και είναι συμβατό με πλήθος αισθητήρων και επεκτάσεων. 

Κύριο χαρακτηριστικό της πλακέτας Micro είναι ότι χρησιμοποιεί μικροελεγκτή με ενσωματωμένο USB και μπορεί να αναγνωριστεί ώς πληκτρολόγιο ή ποντίκι.

Το Arduino Micro βασίζεται στον μικροελεγκτή ATmega32U4 της Atmel. Είναι μια ολοκληρωμένη πλακέτα που περιέχει ότι χρειάζεται για να μπορεί να προγραμματιστεί και να λειτουργήσει συνδέοντάς την με ένα καλώδιο microUSB  στον υπολογιστή σας. Αναλυτικά η πλακέτα διαθέτει 20 ψηφιακές εισόδους ή εξόδους (7 απο αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν PWM έξοδοι και 12 σαν αναλογικές είσοδοι), 1 θύρα microUSB για τον προγραμματισμό και την τροφοδοσία της πλακέτας, 1 υποδοχή ICSP και τέλος κουμπί για το reset της πλακέτας. Ο μικροελεγκτής είναι συγχρονισμένος στους 16 μεγάκυκλους (Crystal 16MHz). Το μέγεθος της και η απόσταση των επαφών της επιτρέπουν να είναι κατάλληλη ώστε να τοποθετηθεί και πάνω σε πλακέτα δοκιμών (breadboard).

Η μνήμη Flash του Arduino Micro που μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα σας (sketch) είναι 32KB, ικανή να δεχτεί τα περισσότερα απλά προγράμματα, αν σε περίπτωση δεν σας αρκεί μπορείτε να επιλέξετε μια μεγάλυτερη πλακέτα Arduino όπως η Arduino Mega 2560.

Το Arduino Micro λειτουργεί με χαμηλές τάσεις, τροφοδοσία 5V DC απο την είσοδο του microUSB, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Το Arduino Micro είναι παρόμοια πλακέτα με την Arduino Leonardo διότι χρησιμοποιούν τον ίδιο μικροελεγκτή (ATmega32U4) με ενσωματωμένη USB επικοινωνία όπου δίνουν την δυνατότητα να τις αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν συσκευές πληκτρολογίου ή ποντίκι και να επικοινωνούν με αυτόν χωρίς να απαιτείται δεύτερος μικροελεγκτής για την επικοινωνία όπως το Arduino Uno που βασίζεται στον μικροελεγκτή ATmega328.

Για να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό του Arduino Micro μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την σελίδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Αυτή είναι η γνήσια πλακέτα του Arduino Micro.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο η βασική πλακέτα Micro, μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο μας καλώδιο microUSB και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε για την κατασκευή σας. Η συγκεκριμένη έκδοση του Arduino Micro (A000093) δεν περιλαμβάνει τα pins κολλημένα, μπορείτε να δείτε την εκδοση A000053 η οποία έρχεται με τα pins κολλημένα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής
:
Arduino
Part Number:
A000093
Μικτό Βάρος:
0.02kg
Χώρα Προέλευσης:
Ιταλία
Μικροελεγκτής:
ATmega32u4
Τάση λειτουργίας:
5V
Τάση εισόδου:
7-12V
Τάση εισόδου (limits):
6-20V
Ψηφιακά I/O Pins:
20
Αναλογικές εισόδους:
12
PWM εισόδους:
7
DC Ρεύμα ανά I/O Pin:
20 mA
DC Ρεύμα για 3.3V Pin:
50mA
Μνήμη Flash:
32 KB
Μνήμη SRAM:
2.5 KB (ATmega32u4)
Μνήμη EEPROM:
1 KB (ATmega32u4)
Ταχύτητα (Clock Speed):
16 MHz

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αρχιτεκτονική ελεγκτή: AVR
  • Διαστάσεις: 48 x 18mm
  • Βάρος: 13g

ΑΡΧΕΙΑ

  

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ