ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Kitronik Autonomous Robotics Platform for Pico

από KITRONIK
Το Kitronik Autonomous Robotics Platform Pico, είναι μια διασκεδαστική και πρακτική εισαγωγή στη Ρομποτική με το Raspberry Pi Pico. Το Kitronik...
83-00005335
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: KITRONIK
Part Number: KITRONIK-5335
Χώρα Προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
49.90
Χωρίς ΦΠΑ 40.24
+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Kitronik Autonomous Robotics Platform Pico, είναι μια διασκεδαστική και πρακτική εισαγωγή στη Ρομποτική με το Raspberry Pi Pico.

Το Kitronik Autonomous Robotics Platform για το Raspberry Pi Pico είναι μια διασκεδαστική και πρακτική εισαγωγή στη ρομποτική με αμαξάκια buggy. Το εύκολο στην παρακολούθηση φυλλάδιο που παρέχεται με το κιτ σας καθοδηγεί σε όλα τα βήματα που απαιτούνται για να αναλάβετε τον έλεγχο του ρομπότ σας. Η ρομποτική πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται μαζί σας και παρέχει πρόσθετες υποδοχές αισθητήρων σερβομηχανισμού και υπερήχων για πιο προηγμένα έργα. Αυτό το buggy απαιτεί ένα Raspberry Pi Pico με κολλημένα pin headers. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα Raspberry Pi Pico εδώ.

Το κιτ παρέχεται με το αυτόνομο πλαίσιο πλατφόρμας ρομποτικής, 2 τροχούς και ελαστικά, μια πλακέτα αισθητήρα ακολουθίας γραμμής και έναν αισθητήρα υπερήχων. Το κιτ δεν απαιτεί συγκόλληση και μόνο ελάχιστη μηχανική συναρμολόγηση. Τοποθετήστε τα ελαστικά στους τροχούς, σπρώξτε τους τροχούς στους προ-συναρμολογημένους κινητήρες και τόσο τον αισθητήρα που ακολουθεί τη γραμμή όσο και τον αισθητήρα απόστασης υπερήχων κατευθείαν στην πλακέτα. Μόλις συναρμολογηθεί, πιέστε το Raspberry Pi Pico στην ενσωματωμένη υποδοχή, προσθέστε 4x αλκαλικές μπαταρίες AA στις υποδοχές μπαταριών από κάτω και τελειώσατε. Το ρομπότ αμαξάκι σας είναι έτοιμο για προγραμματισμό.

Το φυλλάδιο που περιλαμβάνεται σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα για να γνωρίσετε το ρομπότ σας. Περιλαμβάνει έναν λεπτομερή οδηγό συναρμολόγησης, πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία του Raspberry Pi Pico, οδηγίες για την εγκατάσταση ενός προγράμματος επεξεργασίας (Thonny) και οδηγίες για τη σύνταξη κώδικα για κάθε δυνατότητα της ρομποτικής πλατφόρμας.

Εκτός από τον εύκολο στην παρακολούθηση οδηγό έναρξης, έχουμε δημιουργήσει επίσης διαδικτυακά σεμινάρια που αναφέρονται σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κωδικοποίηση των βασικών χαρακτηριστικών της πλακέτας. Οι σύνδεσμοι προς τα σεμινάρια βρίσκονται στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΑ" στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Για να διευκολύνει τον προγραμματισμό του ρομπότ και να το κάνει όσο το δυνατόν πιο απλό, η Kitronik έχει αναπτύξει ένα σύνολο λειτουργικών Micropython modules, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο που παρέχεται με το κιτ. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το GIT, έχουμε δημιουργήσει έναν διαδικτυακό οδηγό για αρχάριους για να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε την ταχύτητα. Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό εδώ (https://kitronik.co.uk/GitGuide).

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

 • 1x Αυτόνομη ρομποτική πλακέτα PCB
 • 2x Ζάντες και ελαστικά 5 ακτίνων
 • 1x Αισθητήρα ακολουθίας γραμμής
 • 1x Αισθητήρας υπερήχων

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Ηλικία:
12+
Κατασκευαστής
:
KITRONIK
Part Number:
KITRONIK-5335
Μικτό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
Ηνωμένο Βασίλειο
Συμβατό Raspberry:
 • Pico

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • PCB Length: 126mm
 • PCB Width: 80mm
 • Wheel Diameter (with tire): 67.5mm

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • A fun and hands-on introduction to buggy robotics.
 • The Robotics Platform has been designed to grow with you, start small then add complexity later.
 • The kit ships with a detailed guide booklet backed up with freely available online tutorials.
 • The autonomous robotics platform introduces the user to light, movement, and sensing so the robot can be as hands-on or hands-off as want it to be.
 • Program your buggy to react to the world around it.
 • Learn to code with MicroPython, using our simple to follow guides and the beginner-friendly Thonny editor.
 • Just add the Raspberry Pi Pico, some alkaline batteries, and some code and watch your buggy come to life!
 • This buggy is not supplied with a Pico, you can obtain a Raspberry Pi Pico here.

ΒΙΝΤΕΟ

Kitronik Autonomous Robotics Platform for Pico

The Kitronik Autonomous Robotics Platform Pico, a fun and hands-on introduction to Robotics with the Raspberry Pi Pico.