ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

Proto Shield Rev3 (Uno Size)

από Arduino

Κάντε τα έργα σας πιό σταθερά και compact με το Prototyping Shield. Σας διευκολύνει να σχεδιάσετε προσαρμοσμένα κυκλώματα και να συγκολλήσετε ηλεκτρονικά απευθείας πάνω τους.

02-00010380
Ογκομετρικό βάρος: 0kg
Εγγύηση: 12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Κατασκευαστής: Arduino
Part Number: TSX00083
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
14.80
Χωρίς ΦΠΑ 11.94
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 14.06

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ProtoShield σας διευκολύνει να σχεδιάσετε προσαρμοσμένα κυκλώματα. Μπορείτε εύκολα να κολλήσετε TH ή SMD IC στην περιοχή δημιουργίας πρωτοτύπων για να τα δοκιμάσετε με την πλακέτα Arduino. Η περιοχή SMD έχει σχεδιαστεί για έως και 24 pins ολοκληρωμένου κυκλώματος SOIC και η περιοχή TH περιέχει πολύ χώρο για τα απαραίτητα εξαρτήματα γύρω από το έργο σας. Μπορείτε ακόμη να κολλήσετε ένα μίνι breadboard (δεν περιλαμβάνεται) στην πρωτοπεριοχή για λειτουργία χωρίς συγκόλληση. Η αρχική περιοχή περιλαμβάνει επίσης δύο γραμμές τροφοδοσίας (IOREF και GND), δύο pads για LED και breakout pads σημάτων SPI για πλακέτες με SPI μόνο στο header ICSP όπως το Zero.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 1.0 Arduino Pinout
  • 1 ICSP Connector footprint
  • 2 LEDs and resistor footprint
  • IOREF and GND power lines
  • SPI signals pads
  • 24 pin SMD footprint (50 mils pitch)

Τροφοδοσία

Το Proto Shield φέρνει την τροφοδοσία από τα Arduino standard IOREF και GND pins στις δύο σειρές διαύλου ισχύος που τοποθετούνται μεταξύ των πρωτοτύπων Through Hole, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σωστή τροφοδοσία του έργου σας ανεξάρτητα από την επιλεγμένη πλακέτα (3V3 ή 5V).

Σύνδεση SPI

Στην υποδοχή ICSP μόνο 5V και GND είναι συνδεδεμένα με τα αντίστοιχα pins στο header. Τα MOSI και MISO υπάρχουν μόνο στον σύνδεσμο και στα κοντινά πρόσθετα pads.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία SPI, ανατρέξτε στο SPI library.

Φυσικά Χαρακτηριστικά

The maximum length and width of the Proto Shield PCB are 2.7 and 2.1 inches respectively. Three screw holes allow the shield to be attached to a surface or case. Note that the distance between digital pins 7 and 8 is 160 mil (0.16"), not an even multiple of the 100 mil spacing of the other pins.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
12 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Τυπος Shield:
  • Proto
Κατασκευαστής
:
Arduino
Part Number:
TSX00083
Μικτό Βάρος:
0.001kg
Χώρα Προέλευσης:
Ιταλία

ΑΡΧΕΙΑ