ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 85.00 έως 2kg

SparkFun XBee Explorer Regulated

XBee Explorer regulated φροντίζει για τη ρύθμιση 3.3V, signal conditioning, και των βασικών δεικτών δραστηριότητας (Power, RSSI και DIN / DOUT, δραστηριότητα LED). Μετατρέπει τα σειριακά σήματα των 5V σε 3.3V έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα σύστημα 5V (μέχρι και 3.3V) σε οποιαδήποτε μονάδα XBee

03-00011373
Ογκομετρικό βάρος: 0.01kg
Εγγύηση: Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής: SparkFun Electronics
Part Number: WRL-11373
Χώρα Προέλευσης: ΗΠΑ
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 24 ώρες
Χωρίς απόθεμα στο φυσικό κατάστημα
14.90
Χωρίς ΦΠΑ 12.02
+
Τιμές βάση ποσότητας (Λιανική - Χονδρική):
Ποσότητα 10+
Τιμή 14.16

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο XBee Explorer regulated φροντίζει για τη ρύθμιση 3.3V, signal conditioning, και των βασικών δεικτών δραστηριότητας (Power, RSSI και DIN / DOUT, δραστηριότητα LED). Μετατρέπει τα σειριακά σήματα των 5V σε 3.3V έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα σύστημα 5V (μέχρι και 3.3V) σε οποιαδήποτε μονάδα XBee. Η πλακέτα σχεδιάστικε για να ταιριάζει ακριβώς με τις πλακέτες Arduino Pro για ασύρματο bootloading και USB based διαμόρφωση.

Αυτή πλακέτα λειτουργεί με όλες τις μονάδες XBee συμπεριλαμβανομένης της σειράς 1 και 2, standard και Pro εκδόσεις. Συνδέστε μια XBee σε αυτό το breakout board και θα έχετε άμεση πρόσβαση στά σειριακά pins και pins προγραμματισμού για την μονάδα XBee και θα μπορεί να τροφοδοτήσει το XBee με 5V.

Αυτή η πλακέτα είναι πλήρης με πυθμιστή 3.3V (16V max εισόδου), υποδοχή XBee, τέσσερις λυχνίες κατάστασης LED, και level shifting. Στην τελευταία αναθεώρηση του επιλογέα επιπέδου διόδου έχει αντικατασταθεί με ένα πιο ισχυρό επιλογέα επιπέδου MOSFET. Αυτή η πλακέτα δεν περιλαμβάνει και μονάδα Xbee.
 
Σημείωση: Μια pull-up για DIN απαιτείται για να λειτουργήσει σωστά. Ευτυχώς τα XBee Σειρά 1 και Σειρά 2 έχουν την εσωτερική τους pull-up ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Για την σειρά των 900MHz η pull-up πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.
 
Αρχεία:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:
Ως εξάρτημα, δεν καλύπτεται
Κατασκευαστής
:
SparkFun Electronics
Part Number:
WRL-11373
Πρωτόκολλο:
  • Zigbee
Μικτό Βάρος:
0.0047kg
Χώρα Προέλευσης:
ΗΠΑ